• di. jun 25th, 2024

Twee soorten massage tilburg 

Soms heb je het gevoel alsof je lijf helemaal vast zit. Om weer een beetje los te komen kun je er voor kiezen om een massage te nemen. Deze zijn goed voor de spieren en voor de ontspanning van je lichaam. 

massage Tilburg

Ontspanning massages

Je hebt veel technieken als het gaat om massages. Zo gebruik je voor elk lichaamsonderdeel een verschillende methode. Je kan een massage Tilburg nemen met olie. Op deze manier gaat het losmaken van je spieren soepeler en vereist het minder kracht. Gebruik je geen olie dan is de massage wat harder om doorheen te komen en ga je het ook wat meer voelen. Ook wordt er soms gebruik gemaakt van hete stenen die meestal gemaakt zijn van basalt. Deze ontspanningsmassages worden vaak gedaan door opgeleiden masseurs en zijn er voor bedoeld om je een relaxed momentje te geven.

Sport massages

Na het sporten heb je misschien wel eens gemerkt dat je hele lijf stijf is. Daarom kan je het beste na het sporten of bij een blessure je laten masseren. Dat kan je ook bij een massage tilburg laten doen. Wat deze massage doet is het maakt je lijf minder stijf en maakt het weer flexibeler. Ook gaan hierdoor blessures minder pijn doen en gaat het eerder weg. Net zoals bij een ontspannen massage kan je hier ook olie gebruiken om de massage wat soepeler te laten gaan. Meestal wordt er na deze massage ook tape geplakt op de plekken die zijn gemasseerd. Deze tape zorgt ervoor dat de werking van de massage langer mee gaat. Vergeet ook niet om na een massage genoeg water te drinken. Dit zorgt ervoor dat alle slechte stoffen die je spieren hebben vrijgelaten tijdens de massages worden vrijgelaten. Dit geldt voor alle type massages.

Door Redactie