logo

Tip voor goede motorrijles Amsterdam-oost

Ik ben een aantal weken geleden 21 geworden. Hierdoor mocht ik de zwaarste categorie van een motor besturen als ik in het bezit zou zijn van een motorrijbewijs. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar motorrijles Amsterdam-oost

Een uitstekende klantbeoordeling 

Toen ik op het internet op zoek ging naar motorrijles Amsterdam-oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie voor de rijschool te vinden. De rijschool beschikt ook over een klasgemiddelde van en 10!. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om zelf aan te melden voor een proefles. 

rijles

Een zeer leerzame proefles 

De proefles bij de rijschool was erg leerzaam en ik had al direct een zeer goede klik met mijn rijinstructeur. Na de proefles besloot ik daarom ook om een pakket bij de rijschool af te sluiten. Ik heb nu een aantal lessen achter de rug en ik heb het motorrijden al aardig onder de knie.

Geef een antwoord