Welkom bij Super Trucks

Bekijk onze website voor meer informatie over alles was gerelateerd is aan vervoer!

Naar de website voor meer informatie

Naar de website voor meer informatie

Naar de website voor meer informatie

Ik had samen met mijn vriendin een woning gekocht in Nijmegen.  De woning die we hadden gekocht was echter wel aan een verbouwing toe. In de schoorsteen zat een scheur waardoor de rook die door de schoonsteen heenging in de slaapkamers te recht kwam wanneer je de openhaard aanstak. De achtertuin moest ook gerenoveerd worden want die lag er erg slecht bij. Ik besloot daarvoor een hoveniersbedrijf te benaderen. binnen een aantal maanden was het huis helemaal af. We houden allebei super van reizen en deden dit ook een aantal keer per jaar maar door de verbouwing is het hier een tijd niet van gekomen. We wilde graag nog een roadtrip door Europa maken met een camper. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen waarin een link werd vermeld die mij doorverwees naar de website van Jansen campers.

 

Meer informatie op de website

Toen ik werd doorverwezen naar de website van het bedrijf was hier erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf allemaal aan te bieden heeft. Ik had een kijkje genomen bij de tweedehands campers die ze aanbieden en een van die campers sprak mij erg aan omdat die tegen een aantrekkelijke prijs werd aangeboden. Ik besloot om over te gaan tot een aankoop en ik ben superblij met onze nieuwe camper waarmee we binnenkort de roadtrip gaan maken door Europa.

admin31